Det andra favoritstället vi kommer att återvända till

Jag har faktiskt fortsatt med ännu fler H. G. Wells-omslag, efter en stadigare idé som jag har gått med ett tag. MEN jag har ju sagt att jag måste slå emellan med nåt annat först, så jag gjorde en liten skiss igår på DEN ANDRA boken som mer eller mindre ligger till grund för hela den här bloggen. För medan jag kommer att återvända många gånger till trakterna kring London för att hitta den perfekta stämningen för de trebenta marsmaskinerna, kommer jag även att göra många resor till ökenplaneten Arrakis för att försöka att göra det definitiva svenska pocketomslaget till Frank Herberts Dune.

Jag kommer att skriva lite om det senare. Tills vidare får det räcka med den här skissen. Ganska platt, och målningen är inget att hänga på galleri precis, och jag kunde aldrig riktigt bestämma mig för om jag skulle ha med ordet ”Dune” eller ej (och just nu har jag nog ångrat mig på den punkten)… men jag blev för trött för att jobba vidare. Idén får vila lite, så får jag se om den är värd att göra nånting av eller inte.

Och man kan ju alltid fuska lite genom att retrofiera den till en sliten gammal pocket! Så då gör jag väl det. Ursäkta.